logo_Veduna
  O katedri VEDUNA
  Predstavitev katedre
Dr. Mira Omerzel - Mirit
Pranojedstvo in pranični zvok
Razmišljanja
 
Dejavnosti katedre
  Delavnice in tečaji
Program / Termini
Izkustva tečajnikov

Novosti
Aktualni dogodki
Minuli dogodki (Facebook)

  Knjige in zgoščenke
  Knjige
Zgoščenke
Naročila

  Donacije
  Nagovor
Čemu in kako
Donatorstvo


  Ansambel Vedun
  Predstavitev
Ustvarjalna izkaznica
Nosilci zvoka

 
Knjige in zgoščenke

 

Znižali smo cene nekaterih knjig in zgoščenk. Nove cene so:

 • Brezmejne pojoče vezi telesa in duha mehiških Majev: 15€
 • Zvočne podobe prebujene ljubezni: 17€
 • Slovansko in staroslovensko zvočno predivo: 15€
 • Slovanski melos v zvočnih podobah sveta: 15€
 • Blagozvočje grškega buzukija ...: 10€"
 • Zvočne podobe sveta in slovenske duše ...: 10€
 • - - - - - - - - - - - - - - - - -

  DVE ZGOŠČENKI
  ansambla VEDUN

  SLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOCNO PREDIVOSLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOČNO PREDIVO

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke


  SLOVANSKI MELOS V ZVOCNIH PODOBAH SVETASLOVANSKI MELOS V ZVOČNIH PODOBAH SVETA

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Zgoščenka
  ansambla VEDUN.

  Blagozvocje grškega buzukija...
  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  DVD
  ansambla VEDUN.

  Zvocne podobe sveta in slovenske duše...
  Video predstavitev DVD-ja.
  Naročilo DVD-ja
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  POTOVANJE NA VRH SVETE GORE - Pravljica o življenjskem iskanju in prebujanju


  Potovanje na vrh Svete gore
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo knjige
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV


  KOZMIČNA TELEPATIJA - knjiga - BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV - dr. Mira Omerzel - Mirit
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo knjige
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  ZVOČNE PODOBE PREBUJENE LJUBEZNI.


  Zvocne podobe prebujene ljubezni
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo knjige
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Knjižica in dvojna zgoščenka dr.Mire Omerzel - Mirit in ansambla Vedun.

  Vilinska nit zvocne preje
  Naročilo
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Oglejte si tudi ostale zgoščenke ansambla VEDUN

  Knjige in zgošcenke - Vedun

   


   
  VEDUNA pranično-bretarijanski proces - suhi post

  Mirit - Murter   
   

  V okviru katedre Veduna vsako leto na otoku Murtru poteka svojstven 10-dnevni tečaj suhega posta (pranično-bretarijanski proces), ki je tudi način izjemnega širjenja zavesti in duhovne rasti. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni na hitre in učinkovite spremembe ter želijo harmonizirati življenje in odnose, se znebiti učinkov stresnega bivanja, uravnovesiti dušo in telo. Tečaj zelo pospešuje duhovno rast in (samo)zdravljenje. Je tudi poln radostnega druženja. V okviru celotnega tečaja se 3 – 4 dnevi odvijajo brez hrane in brez tekočine ter v tišini. Podoben iniciacijski post so nekdaj prakticirale skorajda vse kulture, nekatere pa jih izvajajo še danes. Gre za naglo urejajočo in razsvetljujočo izkušnjo, polno uvidov in spoznanj. Tečaj vodi Mira Omerzel - Mirit, doktorica znanosti, zvočno-energijska kirurginja, duhovna učiteljica, kozmična telepatka in medij za prenos Univer-zalnih življenjskih energij. Mirit se že dve desetletji hrani s kozmično energijo ali prano. Prvič je to zmožnost spontano izkusila že leta 1994, od leta 2000 trajno živi brez običajne hrane, od leta 2019 pa tudi brez tekočine. Širjenje in prebujanje svojih spečih sposobnosti ter povečevanje energijskega pretoka je preizkušala v različnih procesih brez hrane, tudi v (desetdnevni) tišini in v popolni temi, kar je podrobneje opisala v svojih knjigah (v seriji Kozmična telepatija), piše pa tudi obsežno knjigo o pranojedstvu. S svojimi izkušnjami želi pomagati vsem zavzetim duhovnim iskalcem sreče, miru, ravnovesja in blagostanja. Vse bolj pa njena dela nadaljuje tudi njen sin Tine Omerzel Terlep, ki je prav tako medij in prevajalec življenjske energije v fizični svet.

   

  Veduna suhi post na Murtru ob podpori Kozmičnih Mojstrov je hkrati tudi svojevrstna Veduna kozmična iniciacija z zvočno-energijsko kirurgijo. Veduna suhi post daleč presega običajni post! Odvija se namreč v povezanosti s kozmično (zvočno) vibracijsko energijsko mrežo ali z življenjsko juho; z Izvorom, z Logosom življenja.

  S kozmično podporo Univerzalne Inteligence življenja se zavest močno širi in zaradi tega je čiščenje rušilnih in podzavestnih vsebin ter čustvenih težav mnogo lažje in učinkovitejše. Tečajniki pa v tem času prejmejo tudi pomembne uvide za svoje življenje in delo. Prečiščene tekočine v telesu dobivajo strukturo urejenega tekočega kristala. Krepi se celoten organizem in imunski sistem, povečuje pa se seveda tudi duhovna moč, odločnost in (samo)zavedanje. Ves čas Veduna posta udeleženci prejemajo tudi t.i. etrsko infuzijo, to je energijsko podporo iz Vira življenja, ki se spreminja v telesne tekočine. Zaradi tega tudi brez vnašanja tekočin v telo vsi brez težav redno odvajajo vodo iz telesa, v procesu pa običajno že drugi dan ne čutijo več lakote. Mnoga so čudesa tega kozmično-zemeljskega procesa in izziva starega kot svet, ki pa so še vedno dobrodošla tudi v našem času.

  Mirit - atrij / Murter

  Mirit za tečaj suhega posta na Murtru izbere le dovolj duhovno »široke bojevnike«, pripravljene za ta izjemen izziv in spreminjanje, kar postopoma vodi tudi v bivanje z vse manj hrane. V pranojedstvo in bretarijanstvo. Če nekdo ni dovolj pripravljen, ga Mirit tudi ne sprejme na suhi post. Dobrodošla je priprava na Veduna intenzivih/iniciacijah in zvočno-energijskih kirurgijah (glej koledar dogodkov katedre Veduna - www.veduna.si/program.htm) ter predhodna udeležba na kirurgiji v septembru.

  Pogoj za sodelovanje na suhem postu je vsaj nekajkratna udeležba na Veduna delavnicah in tečajih (intenzivi/iniciacije, kozmična resonanca, kozmične zvočno-energijske kirurgije) v študijskem letu 2019-2020.  VEDUNA PRANIČNO-BRETARIJANSKI SUHI POST 2020

  Pozdravljeni,

  Veduna suhi post je izjemen v mnogih stvareh, še posebej pa po skupinskem druženju, istočasnemu urejanju in zdravljenju na vseh ravneh, po zvočno-energijski kirurgiji in sodelovanju s Kozmičnimi Mojstri, po kozmičnih iniciacijah, pa po Mirinih vsakodnevnih rentgenih ter individualnih terapijah in njenih kanaliziranih sporočilih za vsakogar. Čas suhega posta je poseben čas, ki si ga tečajnik podari sam sebi. Učinki so zelo veliki, potrebno ozaveščanje in  spreminjanje tudi. Brez osebnega kontakta takega suhega posta ni mogoče izpeljati! Na žalost se v Sloveniji in na Hrvaškem tedensko spreminjajo direktive za bivanje tako v eni kot v drugi deželi, prav tako za bivanje tujcev pri nas  Septembrski Veduna post je še vedno zelo oddaljen in ne vemo, kaj vse se bo do tedaj še dogodilo. Že sedaj pa bi morali plačati akontacijo v hotelu, čeprav ne vemo, ali bo tečaj sploh mogoče izpeljati. Zato se letošnjemu suhemu postu v skupinskem druženju raje odpovemo.

  V prvih dneh septembra (3., 4. in 5. septembra) pa bomo zagotovo imeli tri dni zapored naše Veduna kirurgije (online), kakršne se odvijajo tudi na našem suhem postu.

  Internetni suhi post pa se nam nikakor ne zdi primeren, saj je postenje sveto opravilo, ki zahteva izjemno pozornost vseh - tako udeležencev kot tudi voditelja oz. učitelja. Na žalost ne moremo drugače.

  Lep počitniški avgust, veliko potrpljenja in odlično zdravje Vam želi,
  katedra VEDUNA

  Veduna suhi post na otoku Murtru

  apartmaji Školjka, Jezera na otoku Murtru, Hrvaška
  od petka, 11. septembra do ponedeljka, 21. septembra 2020

  medija, zvočno-energijska terapevta in kozmična kirurga
  dr. Mira Omerzel - Mirit
  in Tine Omerzel Terlep
  ob podpori glasbenikov-terapevtov ansambla Vedun

  Vsakodnevna vodena vadba Veduna joge, vodene fizične in eterične masaže, zvočne meditacije ansambla Vedun, zvočno-energijske kirurgije, zvočni rentgen, pogovori z medijem in kozmično kirurginjo Mirit ter zaključni ples.

  Za pranično - bretarijanski proces (suhi post) brez običajne hrane in vode ter v tišini potrebujete le dovolj poguma za prepuščanje vodstvu kozmičnih entitet, Univerzalni življenjski energiji in mediju Mirit, pa voljo za potrebno spreminjanje ter (samo)zdravljenje

  OPOZORILO: število udeležencev je omejeno (le 50 oseb).
  S prijavo ne odlašajte!

  S prvo zvočno meditacijo pričnemo v petek, 11.9. zvečer, razidemo pa se v ponedeljek, 21. 9. po 13. uri.

  Cena bivanja na osebo za 10 nočitev
  Za odrasle (otroci se tečaja ne morejo udeležiti)
  - v dvoposteljni sobi/apartmaju: 150 EUR
  - za samostojno uporabo dvoposteljne sobe/apartmaja: 300 EUR
  Strošek bivanja poravnate lastniku sobe/apartmaja pred odhodom.

  TEČAJNINA: 650 EUR
  Cena tečajnine za redne tečajnike katedre Veduna in Veduna terapevtsko skupino znaša s popustom 450€.

  Kaj potrebujete: bela oblačila (tudi topla za hladne večere), zložljivi stol, kopalke, kopalne brisače, pa presno ali vegetarijansko/vegansko hrano za prva dva dni in zaključne dni ter presne sokove. O vseh ostalih podrobnostih vas obvestimo nekaj dni pred začetkom.

  Zadnji rok za prijavo in potrditev rezervacije z nepovratnim predplačilom 150 EUR je 7. maj 2020

  Prijavite se lahko po elektronski pošti na naslov prijave@veduna.si, akontacijo pa vplačate z gotovino osebno na delavnicah/intenzivih, iniciacijah in zvočno-energijskih kirurgijah katedre Veduna ali po predhodnem dogovoru (in posredovanem predračunu) z nakazilom na transakcijski račun. Razliko do polne cene boste poravnali z gotovino na Murtru.

  V prijavi navedite, če želite samostojno uporabo sobe oz. apartmaja.

  Vsem tistim, ki se prvič želijo udeležiti suhega posta na Murtru, priporočamo, da se do poletja udeležijo vsaj treh zvočno-energijskih kirurgij in dveh Veduna tečajev (intenziva/iniciacije ali kozmične resonance). Da se pripravite in da Mirit preveri, ali ste pripravljeni za suhi post ter uglašeni z našimi vsebinami in načinom delovanja. Prosimo, upoštevajte te napotke – za čim boljše sodelovanje in sobivanje. Hvala!
  Se veselimo ponovnega sobivanja in vseh duhovnih podvigov ob sončnem in čistem morju.  Aktualni letak/vabilo na Veduna suhi post 2020  Članki o Veduna suhem postu

   
 • Uvodni članek o suhem postu - SUHI POST ALI INICIACIJA S KOZMIČNO RESONANCO IN KIRURGIJO

 • SUHO GLADOVANJE ILI INICIJACIJA SA KOZMIČKOM RESONANCIJOM I KIRURGIJOM

 • Veduna suhi post - izkušnja višjih dimenzij zavesti (sept. 2014)
      Isti članek, kot je bil objavljen v reviji Sensa.

 • Preživela sem 4 dni brez vode, hrane in besed - Moj suhi post - Petra Arula - Cosmopolitan/februar 2015

 • Veduna suhi post: Ko življenje postane lahkotnejše - osebna izkušnja suhega posta
      Isti članek, kot je bil objavljen v reviji Jana št. 42 (11.10.2016)
 •    o straneh / Katedra Veduna © 2007 - 2020