logo_Veduna
  O katedri VEDUNA
  Predstavitev katedre
Dr. Mira Omerzel - Mirit
Pranojedstvo in pranični zvok
Razmišljanja
 
Dejavnosti katedre
  Delavnice in tečaji
Program / Termini
Izkustva tečajnikov

Novosti
Aktualni dogodki
Minuli dogodki (Facebook)

  Knjige in zgoščenke
  Knjige
Zgoščenke
Naročila

  Donacije
  Nagovor
Anketa
Donatorstvo
Obrazec (MS Word)
Obrazec (PDF)


  Ansambel Vedun
  Predstavitev
Ustvarjalna izkaznica
Nosilci zvoka
-->
Intenzivi
  Informacije
in prijave
Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov:
Prijave

 

  Kdaj in kje
Vsako drugo soboto v mesecu (razen julija, avgusta in septembra) od 16.00 do 20.00 v MaxxFIT centru, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana

Cena intenziva: 80€
(60€ upokojenci, redni študentje in dijaki)

 

 

Zaradi omejenega števila udeležencev prosimo, da
se prijavite najkasneje do srede pred intenzivom.
V primeru odpovedi udeležbe vas prosimo,
da nas o tem pravočasno obvestite, da lahko vaše mesto ponudimo drugim.

Pridite v lahkih in udobnih belih oblačilih. S seboj obvezno prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje ali ležanje, očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev - cvet in sadež.

 

Kozmične iniciacije
Maraton prosvetljenja
Veduna Kozmična resonanca
Transcendenca zavesti in zvoka
 
 
 

CIKEL DELAVNIC / INTENZIVOV

z duhovnimi modrostmi preteklosti in sedanjosti
ter s kozmično kirurgijo

LEMURIJSKO-ATLANTIDSKE
KOZMIČNO-ZEMELJSKE INICIACIJE

harmonije in sozvočja, ustvarjalnosti, dovršenosti in tišine

z zvočnimi kodami in kozmično kirurgijo ansambla Vedun


VEDUN 2017

 
 

a) Z duhovnimi modrostmi preteklosti in sedanjosti
ter s kozmično kirurgijo

Enoletni cikel sestavljajo mesečne delavnice (intenzivi) ali iniciacijska potovanja skozi 9 ravni zavesti in moči preobrazbe. Mira Omerzel - Mirit (dr. etno-muzikoloških znanosti, glasbenica, zdravilka–medij, kozmična kirurginja, duhovna učiteljica, pisateljica ...) oživlja starodavne duhovne modrosti različnih kultur in minulih civilizacij – od prazgodovinskih kultur, Velikih Misterijev starega Egipta, starih Majev in Indijancev, izročil Havajcev, Indonezijcev, filipinskih psihičnih ali kozmičnih kirurgov, Aboridžinov, sibirskih šamanov, starih Grkov, Keltov, Ilirov, še posebej pa Slovanov ter Staroslovencev. V študijskem letu 2017/2018 pozornostu smerja v inventuro družinskih in kolektivnih vzorcev ter utvar. Pri tem ji pomaga tudi pronicanje v staroslovenski (starosvetni) in slovanski svet, v njegove korenine in v duhovno dediščino drugih kultur. Primerjave z drugimi kulturami Mirina predavanja bogatijo in pestrijo ter omogočajo lažje razumevanje zakonitosti bivanja in duha. Skupaj pa vsa starodavna znanja s svojo veličino tudi sodobnikom odstirajo pomembna sporočila za današnji čas, načine za radostnejše in bolj harmonično življenje. Zakonitosti duhovnih učenj in vzpostavljanja blagostanja so brezčasne ali večne ter v biti povsod in v vseh časih precej enake. Mirit različna znanja povezuje v enovito spiritualno učenje. Modri so njeno učenje in pisanje (še zlasti pa njeno knjižno serijo Kozmična telepatija ali modrost onkraj misli in slišnega zvoka preteklosti za prihodnost) označili za sveto in nadvse pomembno za naš čas naglih sprememb, njo pa za medkulturno povezovalko. Na teh delavnicah ne gre le za predavanja, temveč predvsem za IZKUSTVENO DOŽIVLJANJE (IN INICIACIJE) brezčasnih duhovnih znanj in starodavnih modrosti. Na delavnicah (intenzivih) za blagozvočje in sozvočje poskrbi tudi ansambel Vedun ‒ poleg Mirit še njen sin Tine, Igor in Matjaž.

   
 

Mira Omerzel - Mirit je dr. etnomuzikoloških znanosti, zbiralka in raziskovalka predklasičnih in ljudskih glasbil (doktorirala je na temo njihovega razvoja), začetnica etno-arheo-medicinske-muzikologije na Slovenskem ter pionirka v raziskovanju razsežnosti in moči zvoka, glasbenica in duhovna učiteljica, medij za prenos življenjske energije ter zvočno-energijska terapevtka – kozmična kirurginja. Že več kot 45 let raziskuje slovensko, evropsko in svetovno glasbeno in duhovno dediščino ter se poglablja tudi v dognanja sodobne znanosti. Je varuhinja starodavnih modrosti in znanj, še posebej pa slovanske in staroslovenske tradicije ter aktivna znanstvenica in umetnica. Prav tako je tudi med prvimi v svetu, ki restavrirajo duhovne modrosti različnih kultur in z njimi povezane zvočne formule in dimenzije zvoka oziroma glasbe. Svoje zvočno poslanstvo Mirit opravlja tudi skupaj z drugimi glasbeniki ansambla Vedun (ki so tudi tečajniki njene šole - katedre Veduna). Že v predšolski dobi se je ansamblu pridružil Mirin sin Tine Omerzel Terlep, sicer diplomirani inženir strojništva, a predan glasbenik in glasbenik–terapevt, ki je zavestni duhovni iskalec že od desetega leta starosti. Je tudi medij in Mirin pomočnik ter njen naslednik pri kozmični zvočno-energijski kirurgiji. Leta 2014 se je ansamblu pridružil Igor Meglič – profesor klasične kitare. Poleti 2015 je ansambel povabil k muziciranju še akademsko glasbenico (violinistko) Polono Kuret, v letu 2017 pa je v ansambelsko služenje pristopil še Matjaž Doljak, prav tako glasbenik in magister ekonomije. Vsi so multiinstrumentalisti in pevci, ki sicer na koncertnih odrih, pa tudi na tečajih katedre Veduna, običajno predstavljajo številna redka a pozabljena glasbila različnih kultur (od 30 do 50). Kot glasbeniki-terapevti in mediji za slišno in neslišno (a vendar zaznavno) frekvenčno valovanje (ki je zvok) človeku dosegljivih dimenzij resničnosti obujajo pozabljeno starodavno svečeniško glasbeno prakso, glasbi pa vračajo nekdanje širjave, starosvetnost, prodornost in zdravilne note. Tako se z njihovim urejajočim in kirurškim zvokom plemeniti teorija, ozaveščanje, spoznavanje in harmoniziranje zakonitosti življenja.

 
   

Vabljeni ste na meddimenzionalna potovanja po različnih "svetovih" ali ravneh zavesti in lastne biti, po dimenizijah resničnosti in različnih kulturah, še posebej pa po staroslovanski dediščini, ki nas vse določa. Vsepovezana (devetstopenjska) kozmična zavest na Zemlji omogoča dojemanje bitnosti življenja, pospešeno duhovno rast, celovito in blagodejno ravnovesje, mir, preseganje siromaštva, uresničevanje želja in potreb

S SEBOJ VSELEJ PRINESITE MAJHEN DAR (CVET IN SADEŽ – SIMBOL HARMONIJE IN OBILJA) ZA SIMBOLIČNO DARITEV NA SKUPNI OLTAR PREDNIKOV, S ČIMER USIDRUJEMO SVOJE MISLI IN ŽELJE V »POLJE VSEH MOŽNOSTI«. PRIDITE OBLEČENI V BELO IN TAKO PRISPEVAJTE K SKUPINSKI SVEČANOSTI PRERAJANJA. NE POZABITE VZETI S SEBOJ TUDI KRISTALA, KI VAM JE LJUB (NAJBOLJE KVARC), DA VAM BO POMAGAL PRI PRESEGANJU OMEJITEV. S SEBOJ PRINESITE TUDI COPATE, TOPLO PODLOGO IN ODEJO ZA LEŽANJE.

 
     

b) Tematike in vsebine intenzivov 2019/2020:

LEMURIJSKO-ATLANTIDSKE KOZMIČNO-ZEMELJSKE INICIACIJE
harmonije in sozvočja, ustvarjalnosti, dovršenosti in tišine
z zvočnimi kodami in kozmično kirurgijo ansambla Vedun

V študijskem letu 2019/2020 se bodo v okviru katedre Veduna ponovno odvile lemurijsko-atlantidske kozmično-zemeljske iniciacije sozvočja in tišine z izjemno in skorajda neverjetno in čarobno (žal povečini pozabljeno) tehnologijo bivanja. S tehnologijo Univerzalne življenjske energije, svetlobe, zvoka, kristalov in (majevskih) kristalnih lobanj, pa mnogodimenzionalnosti in neskončnosti … Kot cilj in odgovor na človekova iskanja miru in dovršenosti. Kozmični konzorcij galaktičnih Mojstrov (vibracij) vseh časov in dimenzij naše (zemeljske) resničnosti, bo pomagal vzpostavljati ljudem dovršeno harmonijo, popolnost in sozvenenje telesa – uma – čustev – duha in življenja. Medija dr. Mira Omerzel - Mirit in njen sin Tine Omerzel Terlep bosta prevajala vibracijske darove tuzemeljskih in onstranskih svetov. Visokozvenečo frekvenčno podporo, ki jo človeštvo potrebuje za uglaševanje sebe in sveta; za čimbolj zavestno in lahkotno prehajanje v nove čase, ki so duhovno vse zahtevnejši; za urejanje sobivanja, okolice, življenja in duhovno rast. Atlantidski mit o popolnosti in blagozvočju (sozvočju) lahko namreč spet v vsakomur postane resničnost. V vsakem mitu se vedno zrcali resničnost. A je skrita in čaka na razprto zavest, ki bi bila sposobna dojeti skrivni jezik simbolov in energij. O teh prikritih skrivnostih so govorili modri v vseh časih in na vseh celinah. Ostaline mita o lemurijsko-atlantidski izjemni tehnologiji in energijsko-zvočni kirurgiji so še danes prisotne v različnih kulturah – kot vodilo in navdih. Zakaj? Ker človeka opominjajo na smisel življenja in iskanja! S kozmično - zemeljskimi iniciacijami smo zavestnejši, hitrejši, jasnejši, natančnejši, globokumnejši, prodornejši, učinkovitejši. Smo, kar v svoji biti resnično smo.

 
   
Zvrstile se bodo sledeče iniciacije:

 1. Levega očesa (uma) / 12. oktober 2019
 2. Desnega očesa (čustev) / 9. november 2019
 3. Podočesa (snovnega in sveta dvojnosti) / 14. december 2019
 4. Nadočesa (duhovnega in svetov onkraj) / 11. januar 2020
 5. Univerzalnega sozvočja, sočutnosti in ljubeznivosti / 8. februar 2020
 6. 9-dimenzionalne svarnosti / 14. marec 2020
 7. Blagozvočje galaktičnega človeka / 11. april 2020
 8. Blagodejne tišine osrediščenosti / 9. maj 2020
 9. Vsepolne praznine sozvenenja / 13. junij 2020

S SEBOJ VSELEJ PRINESITE MAJHEN DAR (CVET IN SADEŽ – SIMBOL HARMONIJE IN OBILJA) ZA SIMBOLIČNO DARITEV NA SKUPNI OLTAR PREDNIKOV, S ČIMER USIDRUJEMO SVOJE MISLI IN ŽELJE V »POLJE VSEH MOŽNOSTI«. PRIDITE OBLEČENI V BELO IN TAKO PRISPEVAJTE K SKUPINSKI SVEČANOSTI PRERAJANJA. NE POZABITE VZETI S SEBOJ TUDI KRISTALA, KI VAM JE LJUB (NAJBOLJE KVARC), DA VAM BO POMAGAL PRI PRESEGANJU OMEJITEV. S SEBOJ PRINESITE TUDI COPATE, TOPLO PODLOGO IN ODEJO ZA LEŽANJE.
PRIJAVITE SE NAJKASNEJE TRI DNI PRED ZAČETKOM TEČAJA.

Legenda o atlantidski modrosti ni samo mit, temveč je skrivno posvečeno znanje, dostopno le na višjih ravneh zavesti oz. le redkim. Je znanje o popolnosti, o dovršenih dognanjih planetarnih prednikov, ki so iskali ravnovesje in harmonijo življenja ter izpolnjenost. Da bi to dosegli, so pozorno očiščevali svoje misli, čustva in telo ter kar se da zavedajoče razgrajevali ovirajoče vzorce, še zlasti v kulturi in družini pridobljene ali privzgojene, saj le-ti kratijo srečo ter onemogočajo notranji mir in blagostanje.
V izročilih različnih kultur še vedno odmevajo izjemna posvečena orodja samourejanja iz davne preteklosti. Nekatera so se dedovala iz generacije v generacijo posvečencev skozi tisočletja. Vse do današnjega časa. Med ta orodja sodi tudi atlantidska raba kristalov in majevskih kristalnih lobanj. Ponovno bomo delali z majevsko lobanjo Hunaphu (in drugimi), ki me je in nas je izbrala za svojo fuzijo visokih frekvenc Univerzalne Inteligence; za prenos frekvenčnega valovanja iz Vira življenja. Tovrstno medijstvo široko razpira zavest in zavedanje ter izničuje slabo v nas in na planetu.

 
   
 1. Iniciacija LEVEGA OČESA (UMA)
  Sobota, 12.10.2019 od 16:00-20:00

  je namenjena spoznavanju človekovih danosti in sposobnosti njegovega uma. Zakonitostim umovanja. Mojstrstvo uma je starodavna tehnologija obvladovanja misli, ki določajo človekova odzivanja – usmerjena v dobro ali pa rušilna. Očiščevanje miselnih vsebin in prepoznavanje blokad in zavor, ki smo si jih postavili v lastnem umu, ter s tem postavili temelje dogajanja v življenju, je bit človekovega potovanja. Neuglašeno ali uglašeno umovanje je izvor nesreče ali sreče. Um še ni raz-um, še manj modrost, je pa orodje za doseganje sreče in miru ter sodi v pomembne človekove danosti in darove. Toda ali ga znamo pravilno rabiti in negovati? Se mu bomo pustili voditi, čeprav ne razumemo prav, kako deluje in čemu ter nas potiho zavaja? Ko bomo njegove ukane spoznali, bosta vodilni vlogi prevzeli naša zavest in nadzavest. Velja ju izuriti in delovati z vse manj napakami. S pomočjo Kozmičnih Mojstrov in njihove »kirurgije« nam to lahko uspe.


 2. Iniciacija DESNEGA OČESA (ČUSTEV)
  Sobota, 9.11.2019 od 16:00-20:00

  Čustveni naboj je sol življenja, a s čustvi velja ravnati prav. Iniciacija je namenjena ozaveščanju in zavestnemu razgrajevanju motečih čustvenih vsebin, čustveno miselnih vzorcev, še zlasti družinskih in kulturnih, ki se jih običajno sploh ne zavedamo, narekujejo pa življenjski tok in dogajanje v njem. Čustva nas bogatijo in dajejo našemu življenju mavrično barvitost, nekatera pa lahko naše življenje tudi grenijo, temnijo, onesrečujejo … Velja ozavestiti in odstraniti, kar nas vodi stran od srčnega sobivanja in miru. Kako čutiti in občutiti, kako se odzivati – prav to je vselej vprašanje! Energija čustev je neizmerna. Usmeriti jo velja tvorno! Za dobro, ne za rušenje. Usmerjena moč čustev uresničuje in razgrajuje. Starodavne lemurijske modrosti, tudi slovanskih in drugih kultur, so poznale zanimiva in učinkovita orodja za odpravljanje tovrstnih ovir in samourejanje. V vsakem mitu je resnica.
 3. Iniciacija PODOČESA (SNOVNEGA IN SVETA DVOJNOSTI)
  Sobota, 14.12.2019 od 16:00-20:00

  nas bo popeljala v svetove podzavesti, v svetove nezavednega, kjer se oblikujejo nevidni scenariji dogajanja v življenju. Z lemurijsko (havajsko in indijansko) tehnologijo mojstrov neslišnih vibracijskih tokov se bomo spustili v svetove nezavednega – »v podzemlje«.V podzavesti hranimo najtrše orehe (spomine) bivanja in mnoge bolečine nesprejetega, ki po zakonih resonance ali sozvenenja v življenje pritegujejo podobno boleča izkustva. Velja ozavestiti in razgraditi, kar smo odrinili od sebe, ker se bojimo soočanja z bolečino. A prav ta nas še vedno določa  Brez motenj postanemo mogočna in neusahljiva energijska centrala (pozorno oko, Horusovo oko), ki omogoča naravnost čudežna dogajanja, hipne ozdravitve in uresničitve vizij in želja.


 4. Iniciacija NADOČESA (DUHOVNEGA IN SVETOV ONKRAJ)
  Sobota, 11.1.2020 od 16:00-20:00

  nas pelje v svetove onkraj – onkraj časa in prostora, otipljivega in vidnega. V svetove duha in duše. V nadčutno. V dimenzijah nad fizičnim se nadčutno ustvarjajo nevidne bivanjske matrice, izjemni uvidi in ideje, ki nas bogatijo, dobrodošle ustvarjalne vizije … Energijski kalupi vsega. Te temelje so prav dobro poznali stari Lemurijci in Atlantidčani pa tudi naši slovanski predniki. Telepatski uvidi se nato izpolnjujejo in uresničujejo v otipljivem svetu. Vseživljenjska duhovna potovanja se odvijajo od iluzije, ki jo imamo za edino resnično, nazaj v resnično, ki ji pravimo iluzija … Kako prepoznati oboje? Kaj je torej resnično? In kako deluje domišljija, vizija … ? Doživljanje svetov onkraj nas bogati in razširja zavedanje ter nam ponuja spoznavanje pravljičnih svetov duše, ki niso nič manj resnični kot snovni svet. Onkraj šele postane svet zanimiv, strah pred višje-zvenečimi svetovi zasmrtja pa izginja …


 5. Iniciacija UNIVERZALNEGA SOZVOČJA, SOČUTNOSTI IN LJUBEZNIVOSTI
  Sobota, 8.2.2020 od 16:00-20:00

  je središčna iniciacija, ki nas opominja, da je Univerzalna (brezpogojna) ljubezen lepilo življenja na Zemlji, pa tudi v vesolju. Sočutna ljubeznivost je odgovor na vse – toda ali res živimo ustvarjalno in navdihujočo ljubezen, ki je najpomembnejše gibalo življenja ter nenadomestljiv ustvarjalni temelj. Razumemo razlike v navidez nasprotujočem se svetu dvojnosti žensko-moških načel in dopolnjevanj, ki pogojujejo naš svet? Sozvočja nasprotij nas neizmerno obdarjajo, če znamo nasprotja in drugačnosti povezati v dovršeno enost. V celoto. Ko dosežemo celovitost, prikličemo v zavest neizmeren potencial in zaščito ter brezmejno ustvarjalnost, pravcato tantrično moč samouresničevanja. In prav to celostno združevanje je bit starodavnih tehnik, ki imajo še danes nepogrešljivo veljavo.


 6. Ansambel Vedun - Pust 2018
 7. Iniciacija 9-DIMENZIONALNE STVARNOSTI
  Sobota, 14.3.2020 od 16:00-20:00

  9 mitičnih ravni pojavnega sveta je poznanih v vseh kulturah in časih (le beli človek jih ne pozna več). To je iniciacija, ki jo le redko kdo pozna v celoti in povsem. Prinaša boljše razumevanje naših danosti in s tem tudi zanimivejše potovanje skozi še neznane svetove, ki jih pogosto opisujejo miti, legende, pravljice … Skozi svetove, ki jih imamo za neresnične, a se motimo. Resnični so. Naši planetarni predniki, tudi »lemurijski in atlantidski«, so jih dobro poznali in vedeli, kakšne dobrobiti samozavedanja nam ponujajo. Meddimenzionalna potovanja so opomnik in vodnik v širjave zavesti in duše. Simbolika števila 9, devetih dimenzij ali svetov, nas opozarja, da bivamo vselej tu v snovnem svetu in tam onkraj – hkrati. Da smo mnogodimenzionalna kozmična bitja, čigar cilj je spoznati in zaživeti vse ravni 9-dimenzionalnega obstoja. Ko nam to uspe, življenje postane neizmerno zanimivo, pestro, bogato, umirjeno, vsezavedajoče Ne bojimo se več nepričakovanega, temveč si le-tega želimo. Zato smo tudi deležni neverjetnih in dragocenih življenjskih izkustev. Vzpenjamo se po osi zavesti v višave, k cilju življenjskega potovanja in iskanja, h kristalu na vrhu lemurijsko-atlantidskega svetišča.


 8. Iniciacija BLAGOZVOČJE GALAKTIČNEGA ČLOVEKA
  Sobota, 11.4.2020 od 16:00-20:00

  nas vodi v razširjeno zavedanje vsepovezanosti vsega obstoječega, k bitnosti življenja na Zemlji. Galaktični človek davne preteklosti, tudi mitične Lemurije in Atlantide, je bil mnogo širše zavesti kot dandanašnji človek. Znal je poslušati in videti, kar mi danes ne več. In dodelal je številna čarobna svetlobno-zvočna orodja za urejanje sebe in okolja ter samorazvoj. Poznal je stvari, o katerih se dandanes večini niti ne sanja. A se je vredno spustiti v te širjave ali višave, ki nas navdihujejo, plemenitijo in osrečujejo. Če zaživimo modrost tako imenovanega galaktičnega človeka, bo svet mirnejši in lepši, in bivali bomo v polnini tišine. Človek je čudo, ki svojih čudežnih danosti sploh ne pozna … Ko bi vedel, kaj vse lahko zmore, se ne bi več čudil, temveč polno živel vse svoje danosti. Tako imenovana akustoluminiscenca , ki spreminja svetlobo v zvok, zvok pa v svetlobo prav tako sodi med človekove zmožnosti. Je njegov sijaj.

 9. Iniciacija BLAGODEJNE TIŠINE OSREDIŠČENOSTI
  Sobota, 9.5.2020 od 16:00-20:00

  ali iniciacija osrediščenosti v vsepolni tišini sodi med tista pomagala, ki človeku prinašajo sposobnost zrenja iz lastnega središča vsepovezanosti. Vsepovezanosti s seboj, z življenjem, z drugimi bitji … Osrediščeni vidi svet drugače, popolnejše, širše … in predvsem - prav, nepopačeno kot večina. A tako je le, ko gledamo in poslušamo iz lastnega srčnega centra. Umirjen um, čustva, spregledani moteči vzorci, odstranjene potisnjene bolečine v podzavesti in nadčutne zaznave galaktičnega človeka 9-dimenzionalne stvarnosti narekujejo sozvočje vsega. Blagozvočje in tišino dovršenosti. In ta vsepolna tišina nima zamejitev. Je tudi neizmeren dar modrih svečenikov, šamanov, glasbenikov in zdravilcev iz preteklosti: pripadnikov legendarnih civilizacij kot so starovedska, lemurijska, atlantidska, havajska ... Procesi osredinjenja so ključi in orodja sveta, kakršnega si želimo. Zakaj pa ne? Velja se opogumiti in se spustiti v neznano ali na vrh atlantidsko-lemurijske kristalne piramide ter pri tem uporabiti tudi pradavne "super računalnike" - kristalne lobanje.

 10. Iniciacija VSEPOLNE PRAZNINE SOZVENENJA
  Sobota, 13.6.2020 od 16:00-20:00

  podarja tisto znanje in zavedanje, s katerim se vse danosti in zmožnosti medsebojno povežejo, vse predhodne iniciacije pa se združijo v magično duhovno MOČ (samo)uresničevanja. V dovršeno popolnost. V celovitost Praznine Niča, ki je hkrati vse. Nulto točko so iskali posvečenci v vseh civilizacijah na Zemlji (od Lemurije dalje). O tej najstarejši magiji še danes pripovedujejo miti in pesmi, pa seveda duhovni učitelji vseh časov in kultur: peli in učili so o Šunjati (po vedsko), Hunahpuju (po majevsko), o Nikrmani (po staroslovensko), o rajskih svetovih onkraj (po krščansko) … Zvočna valovanja našega sveta nas peljejo in pripeljejo Domov. V dom duše. Nazaj k božanskemu Izvoru. V brezmejni in čudežni svet, ki ga poznata naša duša in pozorno opazovanje. Naj bo življenje zanimivo, naravnost čudežno, čarobno, predvsem pa povedno. Naj se nam zbistri zavedanje in lepota sobivanja z vsemi življenjskimi oblikami na Zemlji. Tudi z živalmi, rastlinami, kamni, kristali, zvezdami, galaksijami … Kristali na vrhu lemurijsko-atlantidskih svetišč so neusahljiv pogon, perpetum mobile, eliksir nesmrtnosti, orodje za širjenje v Neznano, v brezmejno. S tehnologijo kristalov lahko spreminjamo trenutnost. V njih je shranjeno (kot v sodobnih računalnikih) tudi starodavno znanje. Informacije in energijski odtisi minulih časov, kultur, prednamcev …
 
   


o straneh / Katedra Veduna © 2007-2017